DG är stark och lätt timmer/ risgrip med bra inrullningsegenskaper och hög fyllnadsgrad, passar på allt tex. skogsvagnar, skotare och lastbilar.

Dala gripen är perfekt för användning på skotare, lastbilar och grävmaskiner. Som nr 1 i skogen erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa produkter för att göra ditt arbete mer effektivt och enkelt. Dala Gripen har olika grepp för både skogsbruk, konstruktion och återvinning.

• Konstruktionen är starkare, tjockare material med fler fästen. Material som används är välkända SSAB-kvalitet Strenx 650 Mc, Strenx 700 Mc, med dessa material har vi uppnått högre hållbarhet och så låg vikt som möjligt på griparna. Lättare grepp gör att grävmaskiner eller skogsmaskiner slits mindre.

• Griparna har ytterligare fästpunkter för montering av eventuell, specialjusterad koppling. Adaptrar bör fästas med skruvar – du kan byta och använda den på olika grävmaskiner och skogsmaskiner.

• Förutom modellerna DGE12 och DGE20 har alla andra modeller 2 reaktionsstänger som bidrar till stabil och symmetrisk prestanda för gripning samt sprider belastningen på cylindern som på lång sikt minskar gripningsslitaget.

• Att använda gjutjärnsbussningar som fungerar korrekt bidrar till mycket längre livslängd. Bussningar kan ändras.

• Arbetsspår med kort cylinder ger snabb rörelse av gripen – öppning / stängning.

Förfrågan

Förnamn
Efternamn
Email
Tel
Avser produkt
Meddelande