Engcons sopvalsar – Utökar tillsammans med tilt­rotator grävmaskinens nyttjandegrad och öppnar oanade möjligheter inom en mängd special­områden. Oavsett om ni ska sopa snö, sand, grus eller jord blir detta snabbt det favorit­redskap ni inte kan vara utan.

På vintern finner ni områden som t ex över­gångsställen, gångbanor, spårväxlar, bod och containertak, altantak, m.m. som normalt kräver manuell skottning för hand. På sommaren används borsten för sopning av sandningssand, gräsmattor, grunder, murar, berg, m.m. Det är egentligen bara fantasin som begränsar möjligheterna.

Drivningen sker med en hydraulmotor, utväxlingen med kedjedrift vilket ger möjlighet till förändring av varvtal på borstvalsen. Den öppna konstruktionen medger en oöverträffad servicevänlighet och standard­­borstarna i polypropylen byts snabbt och enkelt.

Kan enkelt anpassas för EC-Oil automatiska oljekopplingssystem och kan därmed kopplas utan att föraren behöver lämna hytten.

Förfrågan

Förnamn
Efternamn
Email
Tel
Avser produkt
Meddelande